Chatswood Public School

Tensile designed and installed Webnet safety barriers as part of the redevelopment of Chatswood Public School for Schools Infrastructure NSW. This included barriers on the rooftop sports courts, and
Read More

Sydney Modern Art Museum

Tensile designed and installed the stainless steel Webnet mesh barrier that weaves its way through the terraced gardens at the new Sydney Modern art museum. The barrier provides necessary
Read More

NSW Rugby Union Centre of Excellence

The Tensile team designed, supplied, and installed Webnet safety barriers across staircases at the NSW Rugby Union Centre of Excellence. The space is open, airy, contemporary and light-filled, so
Read More

Liverpool Hospital Car Park

Tensile was engaged to create the facade and barrier for a new multi-storey carpark at Liverpool Hospital in Sydney. The project combined functionality and aesthetics, with inspirational artwork forming
Read More

Northern Beaches Hospital Atrium

Northern Beaches Hospital contracted Tensile to design, supply and install barriers for its internal atriums. The hospital, which is located at French’s Forest in Sydney, identified some safety issues
Read More

Bundanon Art Museum and Bridge

Tensile was engaged to design and construct the Webnet mesh safety barriers along the walkways and outdoor spaces of the Bundanon Art Museum at Illaroo in NSW. Bundanon is
Read More

Edward St

Occasionally we have the opportunity to collaborate on residential projects instead of commercial installations. Edward Street is one such project. The designers for the home were MPD Architects –
Read More

Inglis Park Playground

Tensile designed, supplied and installed safety barriers for the Inglis Park playground at Newmarket Randwick, a development built on the site of the former Inglis stables. The architects saw
Read More

IAG

Tensile was proud to collaborate with FDC Building and Hassell Architects on the new fit-out of IAG’s office in Sussex Street, Sydney. The fit-out of the Darling Park building
Read More

The Workshop

The Workshop project involved overcoming significant challenges to bring a hanging garden to life inside a multi-storey commercial building in inner Sydney. Workshop is a 19,000sqm steel and glass
Read More

Selected Clients